Onze medewerkers

Ons team is niet te groot, vult elkaar goed aan, reflecteert, is divers, beschikt over een goede rolverdeling, is creatief en betrokken in het gehele proces, is menselijk en bovenal hebben wij heel veel plezier in wat we doen!

Persoonlijk, betrokken en het allerbeste willen voor onze opdrachtgevers, dat is wat ons dagelijks drijft in de uitvoering van onze werkzaamheden. 

Lees hieronder meer over de teamleden: 

     Michel Velickovic

Michel Velickovic

Register Makelaar - Taxateur
Heeft het kantoor opgericht en vervult met zijn actieve team de wensen van de opdrachtgevers. Inspireert, enthousiasmeert, én informeert geïnteresseerden zo goed en compleet mogelijk. Is een expert in woningmarketing en is net als zijn vrouw Lisanne Velickovic-Klaver ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs. 


    Lisanne Velickovic-Klaver

Lisanne Velickovic-Klaver

Register Makelaar - Taxateur
Is dagelijks met veel plezier actief in het vastgoed met het verzorgen van bezichtigingen, verkoopadviesgesprekken en het uitvoeren van taxaties voor onze opdrachtgevers.  Zij is cum laude afgestudeerd in haar specialisme Vastgoed en is ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs. Daarnaast is Lisanne actief lid van de brancheorganisatie. Samen met haar man, Michel Velickovic is zij het succes voor de schermen. 
    Delano E. Rozenblad

Delano E. Rozenblad

Vastgoedadviseur

Zijn enthousiasme, kennis en bevlogenheid zorgen ervoor dat hij elke bezichtiging tot een feestje maakt. Met ruim 35 jaar ervaring in het Rotterdamse vastgoed heeft hij bijna elke woning al een keer gezien. En niet alleen de woningen, maar ook de mensen kent hij als geen ander. Dankzij zijn grote netwerk en kennis zorgt hij voor geslaagde transacties voor onze opdrachtgevers.

 

   Christiaan Blomberg

Christiaan Blomberg

Binnendienstmedewerker

Hij komt uit Zwijndrecht en heeft hiervoor gewerkt als marinier. Het makelaarsvak heeft hem altijd getrokken, omdat hij mensen met elkaar wil verbinden. "Het verkopen of aankopen van je huis is een spannende gebeurtenis. Mijn ultieme doel is altijd om alle partijen een goed gevoel te geven en een win-win situatie te creëren." De komende tijd wordt Christiaan opgeleid door onze ervaren Makelaars van Blijdorp Makelaardij.

   Cindy Biesheuvel

Cindy Biesheuvel

Backoffice
  Suzanne Versteegh

Suzanne Versteegh

Backoffice
  Yvette de Roos

Yvette de Roos

Backoffice
Jo van der Kraan-Hederik

Jo van der Kraan-Hederik

Backoffice