De aankoop van jouw droomwoning

Liefde maakt blind. Dat geldt ook voor die ene droomwoning die te koop staat. Deskundigheid is daarom van groot belang bij het aankopen van een nieuwe woonhuis of appartement. Wij zorgen ervoor dat je ontspannen een nieuwe woning aankoopt.

“Bij Blijdorp Makelaardij adviseren en begeleiden wij je graag bij de duurste aankoop van je leven. Een huis kopen is niet zomaar iets, maar met een deskundige makelaar aan je zijde weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet en de beste prijs betaalt.”

Michel Velickovic
Register Makelaar - Taxateur
Aankoopmakelaar Blijdorp Makelaardij

Meer te weten komen over Michel?

Er komt heel wat op je af bij het kopen van een huis.

Is de vraagprijs wel reëel? Hoeveel is de woning waard? Betaal ik niet te veel? Hoe staat het met de VvE? Hoe weet ik zeker dat er geen bodemvervuiling is? Is het gebruik van het dakterras toegestaan?

Op al die vragen geven wij je met gemak een antwoord. Want dat is onze expertise! Wij zorgen ervoor dat je vol vertrouwen en met alle benodigde informatie op zak jouw nieuwe woning koopt.

Waarom kiezen voor Blijdorp Makelaardij?

 • Jaren actief in omgeving Rotterdam
 • Specialist in de omgeving
 • Persoonlijke aandacht
 • Volledig ontzorgd

 

Hoe gaan wij te werk?

Van aankoop tot de sleutel in ontvangst nemen. 

 1. Samen bezichtigen

  Wij behartigen jouw belangen bij het gericht aankopen van een woning. Dat houdt onder meer in dat wij de woning die jouw interesse heeft samen met jou zullen bezichtigen.

 2. Bespreken bevindingen

  Wij zijn meer dan alleen een goede raadgever. We begeleiden je niet alleen bij de onderhandelingen en bij het voldoen aan de wettelijke onderzoeksplicht. Maar onze kracht ligt ook in de persoonlijke en betrokken manier waarop wij je begeleiden bij de aankoop van je eerste of nieuwe woning.

 3. Juridische mogelijkheden, omgevingsfactoren, bouwkundige staat

  We nemen de Kadastrale gegevens, het bestemmingsplan, vergunningen e.d. met je door. Daarnaast raadplegen we de bodeminformatie, funderingsinformatie en vinden we het belangrijk om de bouwkundige staat tot in de punten inzichtelijk te hebben. En jouw toekomstplannen? Ook daarin denken we met je mee. Is het bijvoorbeeld mogelijk om extra ruimte te creëren met een dakkapel of uitbouw? 

 4. Waardebepaling

  Op welke prijs kan de woning worden getaxeerd? Met andere woorden: Wat is de marktwaarde? Een belangrijke vraag om het financiële plaatje duidelijk te krijgen. Want naast dat wij actief zijn als aankoopmakelaars, zijn we ook ‘prefered’ taxateur voor diverse banken en hypotheekverstrekkers en aangesloten bij het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs). 

 5. Bod uitbrengen en onderhandelingen

  Voordat we de onderhandelingen starten, zorgen we dat we een duidelijke strategie voor ogen hebben. Wij voeren de onderhandelingen met de verkopende partij of zijn of haar makelaar. Uiteraard streven we altijd naar de meest gunstige koopvoorwaarden en koopcondities! 

 6. Begeleiding bij koopovereenkomst

  Een koopovereenkomst wordt opgemaakt door de verkopend partij. Het goed doornemen van deze akte is van groot belang. Hierin worden de overeengekomen afspraken vastgelegd en zal de basis vormen voor de toekomstige akte van levering. De eventueel door te voeren wijzigingen worden door ons gecontroleerd en gecommuniceerd. En we kunnen je helpen bij het kiezen van een notaris.  

 7. Termijnbewaking, condities en voorwaarden

  Na het tekenen van de koopakte wordt de financiering in gang gezet. Moet je nog een hypotheek aanvragen? Dan sturen we je in de juiste richting om een goede keuze te maken. Afgesproken data zijn hierbij erg belangrijk. Want je wilt natuurlijk geen boete van 10% ontvangen op het moment dat de financieringsaanvraag niet gaat zoals werd verwacht. 

 8. Controle nota van afrekening

  Alle gelden worden verrekend door de notaris. Hierbij gaat het onder andere om gemeentelijke heffingen, VvE-bijdragen, overdrachtsbelasting en notariële- en notariskosten. Ook controleren wij de conceptakte van levering. 

 9. Verzorgen inspectie

  Voorafgaand aan de overdracht heb je als koper het recht om de woning te inspecteren. Tijdens deze inspectie doorlopen wij samen de woning voordat je officieel eigenaar bent.

  Aankoopgesprek

  Vraag vrijblijvend en geheel kosteloos een aankoopgesprek aan. Tijdens dit gesprek vertellen we je meer over onze werkwijze. Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

Neem contact met ons op