Omschrijving

Een ruim en licht benedenhuis met een van de allergrootste tuinen in het geliefde en gewilde Blijdorp.

Dit appartement kenmerkt zich door het hoge afwerkingsniveau en is in de afgelopen jaren gemoderniseerd naar hedendaags comfort. De authentieke paneeldeuren en de prachtige houten vloer maken het een sfeervol geheel. De achtertuin is gelegen op het noordwesten, maar door de grootte, is er altijd wel een plekje zon te vinden! Ook zorgt de grote hoeveelheid groen in de straat ervoor dat deze woning een heerlijk ruim gevoel biedt. Het centrum van Rotterdam is aan te lopen of te fietsen, in 5 minuten is het Centraal Station bereikbaar. Uitvalswegen (A13, A20) en voorzieningen zoals de metro, restaurants, winkels, supermarkten, (sport)scholen, vele speeltuinen en het Van Maanen (buiten)zwembad zijn alle binnen handbereik. Ook het Vroesenpark ligt op een steenworp afstand.

Indeling
Entree via afgesloten portiek met bellentableau, brievenbussen en toegang naar de bergingen.
Trapopgang naar eigen voordeur op de beletage.

Beletage
De hal biedt toegang tot de woonkamer, twee slaapkamers, de keuken en badkamer.
De woonkamer is ruim van opzet en beschikt over een woon- en eetgedeelte. Er is veel lichtinval vanwege de grote raampartijen en de doorzonligging. Door de gehele woning heen is het leidingwerk weggewerkt wat resulteert in strak gestucte muren en plafonds. Er is een prachtige houten vloer door het hele huis met uitzondering van de badkamer. Aan de achterzijde van de woning is de keuken gelegen. De keuken heeft een wandopstelling en is voorzien van een 5-pits gasfornuis met oven, RVS afzuigkap en grote losstaande Amerikaanse koelkast en voldoende kastruimte. Via een balkondeur is het balkon en de riante achtertuin
bereikbaar. De achtertuin beschikt door de grootte over een zeer gunstige zonligging. De slaapkamer is gelegen aan de tuinzijde en biedt eveneens toegang tot het balkon. De tweede slaapkamer is aan de voorkant gelegen. De luxe badkamer beschikt over een ligbad met douche, wastafelmeubel, toilet
en is betegeld met witte wandtegels en grijze vloertegels. Wasmachine en droger zijn apart gesitueerd in een inbouwkast in de hal.

De riante achtertuin is gelegen op het noordwesten, maar door de grootte van de tuin is er altijd zon aanwezig. Ook beschikt deze woning over een riante berging.

Afmetingen
Beletage ca. 76m²
Balkon ca. 6m²
Tuin ca. 155m²
Berging ca. 18.5m²
Totale woonoppervlakte: ca. 76m²

Bijzonderheden
Eigen grond, bouwjaar 1944, centrale verwarming, bijzonder veel groen zowel aan de voor als aan de achterzijde van de woning, grondige renovatie 2011/2012 (vernieuwde elektra, leidingwerk weggewerkt, nieuwe stoppenkasten met uitbreiding, nieuwe keuken en badkamer, nieuwe radiotoren en de wanden en plafonds zijn gestuct), kunststof kozijnen met grotendeels enkele beglazing, actieve en gezonde VvE met een bijdrage van €80,- per maand. Oplevering in overleg.

Bezichtigingsafspraak
Maak direct een afspraak om dit ruim en licht benedenhuis met een van de allergrootste tuinen te bezichtigen!

*Aan deze tekst en de plattegrond kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken