Omschrijving

Omschrijving
Een ruime vierkamer bovenwoning met twee balkons op het zuidwesten gelegen in het gewilde Blijdorp. Het appartement verkeert in een nette doch eenvoudige staat met enkele authentieke details. De woning is gelegen op de tweede en halve vierde verdieping en heeft de status beschermd stads- en dorpsgezicht. 

Het centrum van Rotterdam is aan te lopen of te fietsen, in 5 minuten is het Centraal Station bereikbaar. Ook tramhalte en de Randstadrail ligt om de hoek, met de Randstadrail reist u zó naar Den Haag of Zoetermeer. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de gezellige lokale winkels of aan het Stadhoudersplein. 

Daarnaast zijn voorzieningen zoals (sport)scholen, de kinderopvang, huisartsen, apotheken en het tot Rijksmonument benoemde Van Maanen (buiten)zwembad en het Vroesenpark binnen handbereik, evenals Diergaarde Blijdorp waar altijd iets te beleven valt!

Indeling 
Begane grond
Entree met een openportiek, gedeelde trapopgang naar de tweede verdieping.  

Tweede verdieping
Middels de hal zijn de woonkamer, keuken, slaapkamers en het toilet bereikbaar. Ook biedt de hal een eigen binnentrap naar de vierde verdieping. 

De woonkamer is gelegen aan de voorzijde en is zeer ruim van opzet, waardoor er ruimte is voor een woon- en een eetgedeelte. Er zijn authentieke schuifdeuren met inbouwkasten. De keuken beschikt over een 4-pits gaskookfornuis, afzuigkap, enkele spoelbak en voldoende kastruimte. Op deze verdieping zijn twee slaapkamers gesitueerd, beiden aan de achterzijde van de woning. De kleine slaapkamer biedt toegang tot het balkon, welke gelegen is op het zuidwesten. De kamer die grenst aan de woonkamer en momenteel in gebruik is als slaapkamer, kan ook fungeren als woonkamer waardoor er een hele grote lichte woonkamer ontstaat.

Vierde verdieping
Via de ruime overloop heeft u toegang tot de slaapkamer, badkamer, tweede balkon en ruime opbergkast met lichttoetreding vanaf het dak.

De ruime badkamer is grotendeels betegeld en beschikt over een wastafel, douchehoek, ligbad en toilet. Het leuke van deze badkamer is dat je vanuit je lichtbad door het grote dakraam zo naar buiten kan kijken en kan genieten van de sterrenhemel of een strak blauwe lucht met zon. De slaapkamer biedt uitzicht over de binnentuinen en kijkt over de andere woningen uit met ver uitzicht. U kunt de zon hier onder zien gaan. 

Het tweede balkon is gelegen op het zuidwesten vanwaar middag- en avondzon is. 

Afmetingen 
Tweede verdieping ca. 68m² 
Vierde verdieping ca. 28m²
Balkons ca. 5m²  

Totale woonoppervlakte: ca. 96m²

Bijzonderheden 
Eigen grond, bouwjaar ca. 1933, verwarming en warm water middels gaskachels en geisers, er is een afgesloten fietsenberging in de onderbouw, dubbele beglazing met kunststof kozijnen. Actieve VvE met een bijdrage van € 75,- per maand. Oplevering in overleg. 

Bezichtigingsafspraak 
Maak direct een afspraak om deze vierkamer bovenwoning met twee balkons te bezichtigen!

* Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken