Omschrijving

Ruim 3-(voorheen 4-kamer) appartement met balkon gelegen aan de mooie Noorderhavenkade midden in de wijk Blijdorp. De woning is gelegen op de derde en halve vierde verdieping en heeft een berging in de onderbouw.  

De ligging van dit appartement is uitstekend te noemen. Vele winkels op loopafstand en recreatiemogelijkheden zoals tennispark Blijdorp, het tot Rijksmonument benoemde (buiten)zwembad Van Maanen en Diergaarde Blijdorp. Het centrum van Rotterdam op ca. 15 minuten loopafstand. Dichtbij openbaar vervoer (o.a. Metro/Randstadrail Blijdorp, Centraal Station), uitvalswegen (A13, A20). 

Begane grond 
Karakteristiek, open portiek met trappenhuis naar de entreedeur met trap naar de derde  verdieping. Vanuit de portiek is er toegang tot de ondergelegen, ruime berging die wordt gedeeld in eigendom met een van de buren. 

Derde verdieping 
Ruime, lange hal met toegang tot de L-vormige woonkamer, eetkamer en keuken. Via de hal is ook het toilet en de trap naar de vierde verdieping te betreden.

De L-vormige woonkamer is een lichte ruimte door de grote raampartij. Er is mooi vrij uitzicht, omdat de Noorderhavenkade een breed opgezette straat is. De woonkamer is erg  ruim, omdat deze ruimte vroeger twee kamers waren, de zo geheten voor- en tussenkamer. De schuine wand met schouw verraad nog iets van de vroegere indeling. De kamer heeft een nette laminaatvloer die door de gehele woning is doorgelegd (m.u.v. de natte ruimtes). 

De keuken is aan de achterzijde gelegen, is netjes betegeld en is voorzien van een net keukenblok met witte keukenkasten en een donkergrijs aanrechtblad. Via de keuken is het balkon te bereiken.
Het balkon is op het noordoosten, hierdoor kan er op de zonnige dagen heerlijk genoten worden met een kopje koffie en ontbijt in de ochtend. Dit fijne balkon biedt uitzicht over de groene binnentuinen.

De eetkamer grenst aan de keuken en heeft een nette afwerking. Vanuit deze kamer is er ook toegang tot het aan de achterzijde gelegen balkon. In deze ruimte bevinden zicht twee grote inbouwkasten (de originele ensuitekasten).

Via de hal is er een wc-ruimte en een grote slaapkamer te bereiken. 
Deze ruime kamer is aan de voorzijde gelegen en biedt uitzicht over de Noorderhavenkade. 

Vierde verdieping 
Middels een eigen binnentrap komt u op de overloop. Hier bevinden zich de slaapkamer, de badkamer, de berging en een ruime vaste kast.

De slaapkamer is ruim van opzet, heeft strakke wanden en een nette laminaatvloer. De twee grote ramen zorgen voor veel natuurlijk lichttoetreding.  

De badkamer is groot en beschikt over een douchehoek met stortdouche en glazen wand. Daarnaast is er een breed wastafelmeubel aanwezig met een dubbele wasbak. De lichte wandtegels in combinatie met de grote zwarte vloertegels, inbouwspots en zwarte design radiator geven de badkamer een luxe uitstraling. 

Afmetingen 
Derde verdieping ca. 53m²
Vierde verdieping ca. 27m²

Balkon ca. 2,5m²

Totale woonoppervlakte ca. 80m² 

Bijzonderheden 
Eigen grond, bouwjaar 1934, gevels zowel voor- als achter gerenoveerd, dak gerenoveerd, nieuwe badkamer, nieuwe groepenkast, verwarming en warm water CV-combiketel, grotendeels  dubbele beglazing met kunststof kozijnen, actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van € 124,-. Oplevering in overleg. 

De Noorderhaven was een tijdelijke haven in het Noorden van Rotterdam, tussen 1931-1940 in gebruik als verbinding tussen de Rotterdamse Schie en het Noorderkanaal. Dit kanaal werd noodzakelijk doordat de Rotterdamse Schie (gedeeltelijk) werd gedempt voor de bouw van de wijk Blijdorp. Na de demping van de Noorderhaven in 1941, deels met puin van het Bombardement van 14 mei 1940, werd het ontstane terrein voornamelijk gebruikt voor de bouw van scholen die er nog steeds zijn gehuisvest, zoals de Dominicusschool, Prinses Beatrixschool en De Margrietschool. De Noorderhavenkade vormt de scheiding tussen de wijken Blijdorp en Bergpolder. 

Bezichtigingafspraak 
Maak direct een afspraak om dit ruime 3-(voorheen 4-kamer) appartement met balkon gelegen aan de mooie Noorderhavenkade midden in de wijk Blijdorp te bezichtigen! 

* Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken