Omschrijving

Een ruim twee- voorheen driekamer appartement met op het zuiden gelegen een zonnig balkon en  vrij uitzicht over het Noorderkanaal. 

De woning is gelegen in het gewilde Blijdorp. Het centrum van Rotterdam ligt op ca. 10 minuten afstand. Openbaar vervoer (o.a. Metro/Randstadrail Blijdorp), uitvalswegen (A13, A20) en voorzieningen zoals winkels, (sport)scholen en het tot Rijksmonument benoemde Van Maanen (buiten)zwembad liggen binnen handbereik. Diergaarde Blijdorp en het Vroesenpark om de hoek!

Indeling
Entree
Open portiek met toegang naar eigen voordeur.

Eerste verdieping
Hal, welke toegang biedt tot de woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer en separate toiletruimte.

De woonkamer is aan de voorzijde van de woning gesitueerd en biedt prachtig uitzicht over het Noorderkanaal. De slaapkamer is aan de achterzijde en afgesloten van de woonkamer door de en-suite schuifdeuren met een viertal opbergkasten, waarvan twee aan de woonkamer zijde en twee bij de slaapkamer. De slaapkamer biedt middels openslaande deuren toegang tot het balkon, wat uitzicht geeft over de leuke binnentuinen. Vanuit de hal is de keuken te bereiken. De keuken beschikt over een 4-pits gaskookfornuis, oven, afzuigkap en voldoende onder en boven keukenkasten. De badkamer is geheel betegeld en beschikt over een douchehoek en de wasmachineaansluiting.  

Het balkon is op het zuiden gelegen en biedt uitzicht over de groene binnentuinen. 

Afmetingen
Woonoppervlakte: ca. 58 m²
Balkon ca. 3 m²

Bijzonderheden 
Eigen grond, bouwjaar 1935, kunststof kozijnen, volledig dubbele beglazing, verwarming middels moederhaard en warmwater middels een geiser. Actieve Vereniging van Eigenaren met een bijdrage van € 67,00 per maand. Oplevering in overleg. 

Bezichtigingsafspraak 
Maak direct een afspraak om dit ruim twee- voorheen driekamer appartement met op het zuiden gelegen een zonnig balkon en  vrij uitzicht over het Noorderkanaal te bezichtigen!

*Aan deze tekst en de plattegrond kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken